Κουρτίνες - σχέδια κουρτινών, με θέματα από παιδικά παραμύθιαΔημιουργία χωρίς όρια. Υπέροχα σχέδια κουρτινών με φαντασία. Ιδιαίτερες ραφές. Κουρτίνες-ιδέες και λύσεις.
Η εταιρεία με τις πιο απίθανες, πρωτότυπες, καινοτόμες, "τρελές", πέρα από κάθε φαντασία ραφές-κατασκευές κουρτινών. Αξιοποιούμε στο έπακρο ακόμη και τα πιο φτηνά υφάσματα και υλικά. Δημιουργούμε-διακοσμούμε το  χώρο που ζείτε και εργάζεσθε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να νοιώθετε άνετα και ευχάριστα, τόσο εσείς, όσο τα παιδιά και οι συνεργάτες σας. Αποκλείουμε κάθε περίπτωση να μας  «αντισταθεί» κάποιο σχέδιο. Mara Papado, συνώνυμο της καλλιτεχνικής δημιουργίας στις κουρτίνες. 

1000+1 Ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Κουρτίνες παιδικού δωματίου

Εμπιστευθείτε τις γνώσεις και την εμπειρία μας, στο είδος που λέγεται κουρτίνα. Όταν η φαντασία συναντά την τέχνη, δημιουργεί… θαύματα.

Μετατρέπουμε όλα τα θέματα των παραμυθιών σε σχέδια κουρτινών. Απλά δώστε μας το θέμα (παραμύθι) και αφήστε μας να μετατρέψουμε το δωμάτιο του παιδιού σας σ’ έναν ονειρεμένο χώρο ουτοπίας, φαντασίας, χαράς και δημιουργίας. Στα εφηβικά δωμάτια δώστε μας απλώς το θέμα, όποιο και αν είναι αυτό. Θα διαπιστώσετε ότι είμαστε πιο τρελοί κι από τα σχέδιά μας. Η φαντασία μας οργιάζει. Αρκεί να μπορείτε να την αντέξετε!!!

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ - ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ


Web site: www.marapapado.blogspot.gr  

E-mail: marapapado@hotmail.com
Tel: 2310 850409 και 2313 013033 - Mob: 6945 725086